Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende offerte!

Heb je een stukadoor écht nodig?

Misschien denk je weleens: Kan ik die muur niet gewoon zelf stuken? Zo moeilijk is het niet toch?!

En inderdaad, je kunt op internet enorm veel goede (en slechte) video’s vinden over hoe je een wand moet stuken.
Werk je al in de bouw of heb je gouden handen, dan kun je dit zelf proberen. Vergeet alleen niet dat de meeste stukadoors een specifieke opleiding hebben gevolgd om kwaliteit stucwerk af te leveren. Het is echt vakwerk en dit leer je niet in een paar dagen.

Bijna iedereen kan gips op een muur aanbrengen, maar wil jij het risico lopen dat er scheuren in komen, verkeerd materiaal wordt gebruikt, gips naar beneden komt of dat er luchtbellen ontstaan of onevenheden? Zoals je ziet kan er veel mis gaan bij het stucen van je huis zonder de juiste kennis, ervaring en techniek.

Juist om deze redenen raden wij aan om altijd een ervaren stukadoor te regelen. Leon van Rijn Stukadoorsbedrijf werkt met materialen van hoge kwaliteit, heeft meer dan 10 jaar ervaring en zorgt ervoor dat jouw huis perfect gestuukt wordt! Leon van Rijn Stukadoorsbedrijf is werkzaam in Katwijk, Oegstgeest, Leiden, Noordwijk, Noordwijkerhout, Wassenaar, Lisse en meer.


Maak eenvouding een afspraak voor een vrijblijvende offerte waarbij Leon langs komt om het stucwerk en jouw wensen te bespreken,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *