Diensten

Een ervaren stukadoor voor al uw wanden, plafonds, interieur, exterieur en reparaties.

Decoratief Pleisterwerk

Spiegelglad, fijne of grove structuur, spierwit of in kleur, robuust, mat, hoogglans, marmertechniek, leemstuc, beton look, alles is mogelijk! Mooie strakke wanden en plafonds omlijsten uw interieur en geven het een unieke uitstraling.

De badkamer en keuken worden het visitekaartje en uw hal geeft een fantastische eerste indruk van uw woning. Elke ruimte en iedere aanpassing in uw woning of bedrijfsruimte verdient de perfecte afwerking. Met een kooflijst kunnen gordijn- of andere systemen optisch onzichtbaar gemaakt worden. Ik adviseer u graag.

Speciale Betonlook

Op zoek naar een sobere, industriële look? Beton Cire is een mooie toepassing die bovendien waterdicht kan worden gemaakt. Deze beton look is erg geschikt voor wanden, vloeren, keukens, badkamers, meubels en trappen. Bovendien kan het op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht. Eenmaal behandeld met een laklaag, hoeft dit product verder niet meer beschermd te worden tegen water, zeep of vuil.

Duurzame Spachtelputz

Houdt u van een zachte structuur maar zoekt u een oersterkte afwerking van uw wanden die ook goed schoon te houden is? Spachtelputz is een prachtige manier om dit te realiseren. Met een mengsel van kleine steenkorrels en duurzame kunstharsen wordt de afwerklaag in een paar lagen aangebracht. Een ideale afwerking voor in een druk huishouden of bedrijf, geschikt voor binnen en buiten.

Traditioneel Stucwerk

Traditioneel stucwerk kan alleen worden gemaakt door de ervaren hand van de meesterstukadoor. Restauratie van antieke wanden en plafonds, het authentiek terugbrengen van gehavende ornamenten en lijsten, eigenlijk alles wat hoort bij het restaureren van monumentale panden met behoud van het originele karakter.

Nieuwbouw woningen

Vaak wordt een nieuwe woning of bedrijfsruimte niet of slechts gedeeltelijk afgewerkt met stucwerk. Dan kunnen wij een afwerking creëren die exact aansluit op de mogelijkheden van het pand maar met veel meer variatie en creativiteit dan de reguliere oplevering. Wanden en plafonds krijgen de styling die past bij uw smaak en persoonlijkheid. geschikt voor binnen en buiten.

Reparatie werkzaamheden

Vervelende scheuren of schimmel? Het kan zijn dat door vocht, lekkage of overmatige beweging schade ontstaat en uw wanden of plafonds hun strakke uiterlijk verliezen. Dan is het nodig om de schade door ons vakkundig en blijvend te laten herstellen.

Wanden die in de buitenlucht weer en wind trotseren hebben een goede, mooie maar vooral sterke afwerking nodig. Geheel afgestemd op uw smaak en situatie kunnen wij de afwerking bieden die daar precies bij past.

Een Gratis Offerte Aanvragen

Wist u dat er heel veel verschillende soorten afwerkingen zijn voor wanden en plafonds? Renovatie, restaureren, commercieel vastgoed of een nieuwbouw project, we hebben een passend product en stijl voor elke situatie en ruimte.

Geen idee wat u wilt?
Dat is geen probleem, ik geef altijd een persoonlijk advies op maat. Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.